Mansikkasosekiisseli:
2,5 dl pakasterasiallinen mansikoita
2-2,5 dl vettä
2 rkl perunajauhoja
Laita kattilaan mansikat ja samalla pakasterasialla mitattuna vesi.
Lisää 2 rkl perunajauhoja sekoittaen hyvin, ettei jää perunajauhoklimppejä.
Ihmiselle, joka ei aiemmin ole kiisseleitä tehnyt, niin vinkkinä: anna kiisselin pulpahtaa kymmenisen kuplaa ja nosta pois levyltä. Jos perunajauholla suurustettua kiisseliä pitää levyllä pidempään, se muuttuu taas litkuksi!
Tätä voi sitten antaa ihan sellaisenaan, muuhun soseeseen sekoitettuna tai puuron joukossa. Parhaimmillaan ihan mannapuuron kanssa tai banaanin kanssa. Tätä minä itsekkin syön mielelläni, joten ei kestä kauaa jääkaapissa ;)
Viereisessä kuvassa sekoitettuna banaanin kanssa ja alla näet miten innokkaasti suu tälle herkulle avautui <3
Seuraavaan kertaan!
Yst. Viherminttu
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti